Euro Truck Simulator 2 için Kenworth W900 Modu

Selamlar millet! Bu sefer farklı bir yazıyla karşınızdayım. Son zamanlarda sağda solda dağınık halde bulduğum Euro Truck Simulator 2 için yapılmış modları toplayıp SCS Workshop Uploader ile Steam atölyesine yüklenebilecek hale getirip gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra yüklüyorum. Aldığım geri dönüşler sayesinde buradan da bu modları duyurup daha fazla kitlenin haberdar olmasını ve bundan faydalanmasını istedim.

Şimdi gelelim ilk moda. SCS, American Truck Simulator’ı duyurmasından itibaren Kenworth W900 modelini görmek için sabırsızlanıyordum. Yanlış hatırlamıyorsam en son 18 WoS serisinde kullanmıştık bu canavarı. Sonunda oyun çıktığında dosyaları kontrol ettim ve herkesin beklediği gibi dosyalar Euro Truck Simulator 2 ile çok benzerdi. Hatta aynılarıydı. Tabi atölye desteği de var hemen koyuldum model dosyalarını incelemeye. W900 için 2-3 gün uğraştım, biraz yordu ama değdi.

Kenworth W900

Evet. Gördüğünüz üzere American Truck Simulator ile karşımıza çıkan bu canavarı atölyede yayınladığım bu mod sayesinde Euro Truck Simulator 2 oyununda avrupa yollarında sürebileceksiniz. Birkaç kusuru dışında gayet kararlı çalışıyor.

Euro Truck Simulator 2 için Kenworth W900 Modu İndir

İlk sorun şöyle; modu yayınlamamdan itibaren aynalarla ilgili birçok şikayet aldım. Ne kadar uğraştıysam da sorunu çözemedim. Yani aracın fabrika çıkış aynalarında ilginç bir bug var. Fiziksel aynalarda görüntü siyah ve bu aynalar tıra takılıyken F2 tuşuyla sanal aynaları açarsanız oyundan atıyor. Aynı şekilde tırı almadan önce sanal aynalarınız açıksa tırı alınca yine oyundan atacaktır. Çözüm olarak da W900’ü kullanırken sanal aynalarınızın kapalı olması gerekiyor. Sanal aynalarım da açık olsun derseniz servise uğrayıp opsiyonel olarak sunulan diğer aynayı takabilirsiniz. O ayna hem fiziksel hem de sanal olarak gayet iyi çalışıyor. Fakat kaputun sağ tarafındaki aynanın görüş açısı bir tuhaf ama göstermesi gereken yeri gösteriyor yine de.

Keyifli sürüşler.

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...