Göz Çevresinde Meydana Gelen Değişimler

göz çevresinde meydana gelen değişimler

Göz Çevresi Kırışıklığı alanında ve diğer medikal estetik uygulamaları hakkında her türlü bilgi ve uygulamalardan yararlanmak için sizler de kliniğimizi ve alanında son derece donanımlı hekimimiz Dr. Mustafa Karataş ile birebir görüşerek ilk muayenenizi gerçekleştirebilirsiniz. Göz çevresi kırışıklığı hem yaşın ilerlemesine bağlı olarak hem de aşırı yapılan mimik hareketleri nedeni ile meydana gelebilmektedir.

Göz çevresi kırışıklığı nedir ve neden olur?

Göz çevresi yüzümüzdeki diğer bölgelere oranla çok daha hassas bir yapıya sahip olması nedeni ile hem dış etkenlerden çok fazla etkilenerek görünüm bozukluklarına neden olur hem de yaşın ilerlemesi nedeni ile de kırışıklıkların bu bölgede gözle görülür derecede artmasına ve belirginleşmesine neden olur. Ayrıca uykusuzluk, yanlış ve düzensiz beslenme gibi etkenler de göz çevresinde sorunların görülmesine neden olabilmektedir.

Işık dolgusu nedir?

Gözaltı ışık dolgusu kliniğimizde son dönemlerde oldukça tercih edilen bir yöntem olmakla birlikte dolgu ve mezoterapi işlemlerinin bir arada harmanlanmış hali olarak adlandırılmaktadır.

Gözaltı morlukları da tıpkı göz çevresinde meydana gelen kırışıklıklar gibi önemli bir görsel sorunlardandır. Hatta gözaltı morlukları kişilerin oldukça rahatsız olduğu ve kliniğimizi de bu nedenle sıkça ziyaret ederek tedavi olmak istediği durumların başında gelmektedir.

göz çevresinde meydana gelen değişimler

Gözaltı morluklarını hangi yöntemler ile tedavi edebiliriz?

Gözaltı morlukları kişilerin gözaltının normalden daha koyu renkli olarak gözükmesi olarak bilinmektedir. Bu durum gözaltı derisinin inceliğinden kaynaklanabildiği gibi renk hücrelerinin artış göstermesi ile de ilgili olabilmektedir.

Gözaltı morluklarının tedavisi birden fazla yöntem ile tedavi edilebilmektedir. Bu yöntemler; gözaltı morarmasını gidermeye yardımcı kremler, lazer tedavileri, dolgu uygulamaları, prp tedavisi, kimyasal peeling uygulamaları ve bazı durumlarda da cerrahi işlemler ile tedavi edilebilmektedir.

Gözaltı morlukları hangi yaşlarda görülür?

Gözaltı morlukları için illa yaşlı olmaya gerek yoktur. Her yaştaki, kişide görülebilmektedir. Hatta yoğun çalışma temposu vb. nedenlerden dolayı erken yaşlarda daha sık görülebilmektedir.

Sizler de detaylı bilgi ve tedavi için www.drmustafakaratas.com internet sitemizi ziyaret edebilir ve iletişim numaralarımızdan bizleri arayabilirsiniz.

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...