Aradığınız Komponent Sizi Bulsun!

Komponent Pazarı Logo

komponentpazari.com elektronik komponent sektöründe alıcı ve satıcı firmaları bir araya getiren, internet üzerinden yapılan alışverişlerde yeni bir çığır açacak olan arz talep bazlı ticaret sisteminin kullanıldığı bir ticaret platformudur.

Platforma üye olan kişilere zamandan tasarruf etmelerini ve daha az gayret ile ürünlere ve müşterilere ulaşmalarını sağlayan Komponent Pazarı firmaların platform üzerinden gerçekleştirdikleri tüm işlemlerde ve her adımda memnuniyetlerini sağlamak ve sürekli bu adımları müşteri memnuniyeti doğrultusunda iyileştirmeyi ilke edinmiş bir internet sitesidir.

Satıcı ve alıcıların daha hızlı ve güvenilir ticaret yapmalarını sağlayan Komponent Pazarı üyelerin geri bildirim ve şikayetlerine değer verir ve zamanında değerlendirir.

Sürdürülebilir yenilik ve sürekli iyileştirme ile kendini yeni tutmak platform üyelerine bu değerler doğrultusunda hizmet vererek ilkelerine bağlı kalmaya özen gösterir.

Komponent Pazarı Slide

Dediğim gibi Komponent Pazarı elektronik malzeme tedarikçilerini ve üreticilerini sektörde üretim ve tasarım yapan firmalarla buluşturuyor. İster sürekli aldığınız malzemeler için isterseniz arayıp da bulamadığınız malzemeler için fiyat sorgulaması yapın.

İhtiyacınız olan komponenti bulmak sadece birkaç adımda mümkün.

Öncelikle şirket bilgilerinizi girerek sisteme kaydolmanız gerekiyor. Bundan sonra aradığınız malzeme için Talep Gir bağlantısını takip ederek talebiniz olan malzemenin kategorisini seçin. Daha sonra mümkün olduğunca fazla bilgi girerek aradığınız malzemeyi tanımlayın ve talebinizi oluşturun. Ve son olarak tedarikçilerin tekliflerini beklemeniz yeterli. Böylece hem zamandan tasarruf edeceksiniz hem de en rekabetçi tekliflere ulaşabileceksiniz.

Komponent Pazarı bu rekabetçi ortamı korumak için sizin ve tedarikçilerin bilgilerini en son aşama olan teklif kabul edilmesine kadar paylaşmıyor. Bu yüzden tüm yazışmalarınızda herhangi bir şirket bilgisi vermemeye özen göstermenizi bekliyoruz. Bu özellik de platformun ne kadar güvenilir olduğunun göstergesi.

Üye olan bir firma olarak siz de malzeme arayan firmaların taleplerini listeleyebilir ve fiyat verebilirsiniz. Siz de Komponent Pazarı’na üye olarak hem satan hem de alan olarak kazanmaya başlayabilirsiniz.

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...