Yürüyen Ölüler’in Romanı mı O?

Birkaç ay önce kitabın çıktığını şu yazımda belirtmiştim ve yaklaşık 2 hafta önce de maxkitap.com’dan kitabı sipariş ettim ve bugün elime ulaştı. 2 hafta sürmesinin nedeni ise benim. Çünkü kargodaki arkadaş bana ulaşamamış. Beni aramışlar ben de telefonu açmamışım. Bu nedenle kargo İstanbul’a geri gitmiş. Daha sonra ben iletişime geçerek kitabın tekrar gönderilmesini talep ettim ve kitap yaklaşık 1200 km yol katederek kapıma kadar geldi.

Maxkitap.com’u seçmemin nedeni ise Paypal ödemesi kabul etmesi ve hesabınıza kredi kartı eklenip eklenmemesini bir sorun olarak görmemesiydi. Sağolsunlar kitap o kadar git gel yapmasına rağmen tertemiz bir şekilde elime ulaştı. Üstelik yanında da hediye kitap yollamışlar. Kargo bana ulaşana kadar bundan haberim yoktu. Çok da iyi oldu.

Artık kitabı bitirince onun hakkında da bir yazı yazarım. Ama gördüğüm kadarıyla Arunas Yayıncılık Facebook sayfasında “D&R OKUYUCU YORUMLARI” başlıklı bir gönderisinde kitabı okuyan birinin görüşlerini paylaşmış ve dizide 3.sezonda sete girecek olan valinin o duruma nasıl geldiğini anlattığını söylemiş. Kitabın arkasında daha genel birşey yazıyordu ama bu arkadaşın dediği spoiler vermek gibi olmuş. Olsun o kadar ne diyelim.

Rate this post

Paylaş

2 Cevaplar

  1. kralizasyon dedi ki:

    Hediye kitap göndermelerine şaşırdım.

    Aga, okuyup bitirince bana göndersene Yürüyen Ölüleri’i. Adres bilgilerimi veririm sana Facebook’tan 😀

    Ciddiyim bak, gönder bana!

  2. Eren Taslak dedi ki:

    Bitirince bana ver de bende okuyayım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...