The Walking Dead Oyun Oluyor!

the walking dead comic

Benim de beğeni ile izlediğim ve Dünya çapında büyük bir hayran kitlesi olan dizi nihayet oyun oluyor. Adı da aynen şöyle The Walking Dead: The Game.

Sanırım her Walking Dead takipçisi bunu hâyâl etmiştir. Oyun sırasıyla XBOX, PS3 ve son olarak PC için çıkacak. Oyunu yapma fikri, ilk adımlar vs. 2011 yılının sonlarına denk geliyor. Oyun 2012 yılının ortalarına doğru çıkacak. Yani 2.Sezon ile 3.Sezon arası yalnız kalmayacağız 🙂

Bununla birlikte oyunun senaryosu ve karakterler dizinin çizgi romanı ve televizyon dizisinden farklı olacak. Oyunun yapımcı firması Telltale‘ye göre oyun dünya’yı kurtarmak yerine önümüze çıkan sorunları düzeltmekle ilgili. Kırık bir bacağı iyileştirmek, açlığımızı gidermek bu sorunlardan sadece birkaçı. Firmaya göre bu gibi sorunları ele almalarının nedeni ise hayatta kalma içgüdüsünü öne çıkarmakmış.

Oyunla ilgili son birkaç kelimeden sonra sizinle oyun içi birkaç görüntü paylaşacağım. Yapımcı firmanın açıklamasına göre oyunda birçok bulmaca karşımıza çıkacak. Mesela bir bölümde kurtardığımız bir karakter diğer bölümlerde bize yardımcı olabilecek.

Fotoğraflar

the walking dead the game the walking dead the game the walking dead the game the walking dead the game the walking dead the game the walking dead the game

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...