Takipçi ve hayran sayısı artırma

Facebookta hayran arttırmak, twitterda izleyici arttırmak, twitterda follower arttırmak, facebookta sayfa beğendirmek, bedava web site hiti.
R10 forum sitesinde, zibidi kullanıcı adlı arkadaşımızın yazmış olduğu yazıyı inceledim ve kullanmaya başladım, gerçekten işe yarıyor. Fakat bu yazımda sizlere sistemi daha detaylı bir şekilde anlatacağım.

Twiends sosyal ağ reklamcılığında önemli bir rol oynayan hayran, follower sayınızı arttırmanın en etkili yoludur. Twiendse kayıt olduğunuzda bir twitter, bir facebook ve bir website adresi tanımlıyorsunuz. Burada amaç diğer üyelerin facebook sayfalarını beğenerek, twitter da onları takip ederek veya websitelerini ziyaret ederek kredi kazanmak. Bu kredileri sizlerde onlar gibi facebook sayfalarınıza hayran çekmek, twitter da follower sayınızı arttırmak veya websitenize hit kazandırmak için harcayabilirsiniz.

Sistem ingilizcedr. Orta düzeyde bir ingilizce bilgisi gereklidir. Unutmayın ki izleyicileriniz çoğu yabancı ülkelerden olacaktır. Fakat bunu “Edit” ayarından sadece Türkiye olarak seçebilirsiniz.

İlk önce sisteme BURAYA tıklayarak üye oluyoruz. ( Bu da twiends benzeri bir site aynı şeyler bunun içinde geçerli isterseniz BURADAN da üye olabilirsiniz.

Daha sonra Twitter, Facebook gibi sekmelerden twitter ve facebook sayfamızın adreslerimizi giriyoruz. ( Diğer seçenekler olan youtube ve website için aynı şekilde bilgierinizi girebilirsiniz. )

Uygulama için erişim izni isterse kabul edin. Daha sonra twitter sekmesine tıklayın ve kullanıcıların altında bulunan twiend butonlarına basın ve onları izleyin. Aynı şekilde onlarda bu yöntemle sizi izlemeye alacaklardır.

Kendi twitter hesabınızda follow yapınca kaba duruyor. Ne bileyim benim hoşuma gitmedi. Bende yan twitter hesabı açtım ama sistem kabul etmedi “Account Age”den yeni açtığım için. Bence en iyisi Facebook fake profil kullanmak. Yukarıdaki resimde Serap Tekin yazıyor.  O profilden sayfaları beğeniyorum. Yavaş oluyor ama daha iyi. Twitter’dan takip etsem sonra onları “Unfollow” yapmak için yine uğraşıyorum. En iyisi facebook bana göre.

Sistemde anlamadığınız yerler olursa yorum bölümünden bildirin ben yardımcı olurum, beni beğenmediyseniz BlogKaan da yardımcı olabilir.

Rate this post

Paylaş

7 Cevaplar

  1. MURT dedi ki:

    ne yapsamda artmıyor su facebook kafayı yicem yaaaaaaaa off hala 500 ,10 tane sahte facebook actim yinede olmuyo kimse begenmiyo arkds delircem yaa HELPPPPPPPPPPPPPPPPP

  2. Seyda AŞAN dedi ki:

    blogger izleyici arttırmak için bir yol bulsana hacı

  3. Furkan ÖZDEN dedi ki:

    aramamış değilim 🙂

  4. Anonymous dedi ki:

    krediyi aldıkdan sonra unfollaw yapıyorlar.işe yaramıyor.atrıca hepsi yabancı üyeler

  5. facebook adresini yazacak yerı bulamadım, bu site sadece twitter sanırım

  6. blogger izleyici arttırmanın bi yolunu buldunmu 😀

  7. ümit dedi ki:

    Ekleyeni eklerim :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...