Inna – Biyografi

Inna, yeni bir isim büyük müzik için geçen yılın sonundan beri sorumlu!
Alexandra, soyadı Inna kullanarak, Neptün gelen o müzik sözü bir 22 yaşında şarkıcı (Karadeniz Sahili – Romanya) is onu güçlü passion!
Ailesi tarafından olan bir yaşta onu yetenek tanınan Advised, Inna şarkı söylemeye başladı ve 8 yıldır ders canto alınarak yapılmış, ancak bilgisini genişletmek isteyen ve rakam dünyayı keşfetmeye karar, Ekonomik yüksek okul mezunu Köstence ve Siyasal Bilimler College.
Inna ilk single’ı “SICAK” Play & Win (Radu Bolfea Sebastian Barac, Marcel Botezan – dan üç yetenekli çocuklar tarafından hazırlanmıştır bu isimler için tutun, yakında onları hatırlar!). Şimdi, bu kadar ortak bilgiye göre, tek kayıtlı olduğu büyük başarı, rating ölçüm sistemi Nielsen Media Research tarafından geliştirilen bu “SICAK” en yayınlanır Müzik ürün olarak biz, radyo istasyonları ve ayrıca müzik televizyonları tarafından desteklenen varlık konuşmak olduğunu gösterir.
Kulüpleri ve Romanya halk kim “açık olması en önemli faktördür SICAK” gerçek bir hit haline! Önce bile radyolar fırsatı şarkı çalmak için vardı, zaten sadece birkaç hafta içinde on YouTube on binlerce hit üzerinden topladıkları. Tek, iki farklı komut ile iki video klipleri vardır. Ise ilk bir hikaye izlerken, ikincisi olan Inna farklı çok seksi görünüyor çalıştığında bir görüntü video klip daha fazla olduğunu.
Olarak her song kendi yayımlanmasından sonra müzik listelerinde, kısa sürede çökertildiğini Inna Romanya kulüp müziğin yeni vahiy vardır. Sonra tek “SICAK” NAC Breda 2 hafta kaldı no.1, “Inna ateşi” baskında Avrupa, hit Rusya, Polonya, Bulgaristan, Sırbistan, Slovakya, Yunanistan, Belçika, Hollanda ve hala artıyor içinde yayınlanır olmak. Kısa süre sonra, hiçbiri ama diğer ABD’deki en önemli bağımsız üretici Inna’s projeye olan ilgi gösterdi, dolayısıyla büyük bir rekor deal.Thus imzalanması, bu Inna uluslararası başarı ile sanatçıların galeride “yeni kayıt” ise, açıktır Roton tarafından teşvik.

2008 yılında en muhteşem buluş emin Inna, kim, zaten içinde ikinci single “Love yayımlanan oldu Nielsen Chart’s Top 10.

“Aşk”, ikinci tek Inna, Play & Win ve “Müzik laboratuvar” üretilen, çok hızlı Romanya ve uluslararası müzik listelerinde yılında tırmandı ilk konum ve Inna bir vuruş daha fazla olduğunu kanıtlamak için tehdit etmektedir. Love “başarısı” video tarafından, yavaş hareket, iyi ve kötü, Inna ve müziği iki unsur arasındaki bağlantı kurmak arasında savaş sunar atış tamamlandı. Video Inna görünümünü seksi ve eğitimi, onun bir seks sembolü haline gelebilir kanıtlıyor.

“SICAK” Fever bu yaz, böylece bırakıldıktan birkaç ay içinde, bu Nisan Inna Polonya için yıllık gala lider Polonya Radyosu, Radyo ESKA tarafından düzenlenen davet edildi tüm Avrupa kaplı. Inna görünümünü muhteşem oldu. ESKA göstermek Inna için olan bütün Avrupa onu seksi görünümü ona hayran charmed uluslararası etkinlikleri başladı.

INNA ilk albümü, HOT, zaten Polonya, Rusya ve Türkiye’de yayımlanmıştır. Albüm aynı zamanda ABD, Almanya çıkacak ve elbette, Romanya.

Bu sayfa güncellenecektir.

Rate this post

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bunlar da hoşunuza gidebilir...